prijzen familie & kinderportretten

 | prijzen familie & kinderportretten
De bekende uitspraak ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog!’, geeft aan hoe belangrijk foto’s voor ons zijn. Investeren in familiefotografie is daarom een verstandige investering. Foto’s zijn blijvend: een kostbaar bezit voor jezelf, je kinderen en vaak zelfs voor generaties later, en ze zijn vaak van onschatbare, emotionele waarde. Zelf kijk ik nog regelmatig met plezier naar mijn allereerste album van vroeger. Graag wil ik voor jullie ook mooie, dierbare herinneringen creëren voor later waarbij gevoel, sfeer en emotie voorop staan.

De prijs voor een fotosessie inclusief vijf ditigale foto's is 195,00 euroDit is inclusief mijn tijd en creativiteit, een consultatie vooraf (telefonisch of per e-mail) om ideeën uit te wisselen zodat het een succesvolle fotosessie wordt, het maken van een zorgvuldige selectie en professionele nabewerking van de foto’s. Van elke fotoshoot probeer ik een leuke en ontspannen belevenis te maken. Daarvoor neem ik ruim de tijd (1 á 1,5 uur) zodat we op een relaxte manier prachtige portretten kunnen maken. Bij het fotograferen op locatie speelt ook de omgeving een belangrijke rol voor de sfeer, én ook kleding kan bijdragen aan een mooi harmonieus geheel dus daarover hebben we vooraf overleg.

Extra bestanden kosten € 15,00 euro per stuk.

Fotograferen buiten de gem. Raalte: plus € 20,00 (max. reistijd 30 min.).

Voor groepen groter dan zes personen verwijs ik u graag door naar collega’s.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op: | prijzen familie & kinderportretten

CADEAUTIPGeef een fotoshoot als cadeau! Leuk om als familie of vrienden een waardevolle en blijvende herinnering te schenken. Je kunt een cadeaubon kopen voor bedragen vanaf 50 euro.
Bij het boeken van een fotosessie geef je Nolly Tibben Fotografie toestemming de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag even van tevoren.

Copyright 2023 - Nolly Tibben Fotografie. Alle rechten voorbehouden. Deze site en haar inhoud worden beschermd door het recht op de intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om elementen (teksten, beelden, layout, logo's, software etc.) van deze site of haar inhoud gedeeltelijk of in hun geheel te reproduceren, te verspreiden, te wijzigen of mee te delen aan het publiek. Elke reproductie, verspreiding, wijziging of mededeling aan het publiek van een of meerdere elementen van deze site dienen te worden onderworpen aan de uitdrukkelijke, geschreven toestemming van Nolly Tibben Fotografie, behalve in de eventuele gevallen waarin zo'n toestemming niet wordt vereist.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.