video

Hier wordt nog hard aan gewerkt. :-)

Twee voorbeelden van een korte 'behind the scenes'-video voor een kleine ondernemer, geschikt voor social media en website:

Mijn allereerste familiefilm hebben we gemaakt voor de ‘herinneringendoos’ van Hanno en zijn gezin. Hanno heeft ALS: een mensonterende zenuw-/spierziekte waarbij de spieren één voor één uitvallen en de ademhalingsspieren uiteindelijk steeds zwakker worden waardoor de patiënt overlijdt. Helaas nog geen medicijn of therapie beschikbaar. Het ALS Centrum doet vooruitstrevend onderzoek en jij kunt dit onderzoek helpen door je bijdrage over te maken op IBAN NL50INGB0000100000 t.n.v. Stichting ALS, Den Haag. Je kunt ook direct online doneren en een gratis polsbandje ontvangen: https://www.als.nl/doneren/
Hanno, Rianne en Tygo, bedankt dat ik dit samen met jullie mocht maken. Ook voor mij is het een heel speciale herinnering geworden.

TIP: De SONGTEKST & MUZIEK zijn essentieel bij de video dus zet je geluid aan.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.