prijzen fine art portretten

Uniek kunstwerk voor aan de muur
Een kijkje achter de schermen...
Op zoek naar een kunstwerk voor aan de muur met jezelf of jouw kind in de hoofdrol? Dan zijn deze stijlvolle portretten in de sfeer van de oude meesters wellicht iets voor jou! Tegenwoordig hebben we te maken met massa's spontane selfies die na een paar uur van de tijdlijn zijn verdwenen. Zelf heb ik toch meer met die intrigerende, verstilde portretten van de oude meesters waar aandacht is besteed aan elk detail. Kunst voor aan de muur is blijvend: een kostbaar bezit met emotionele waarde voor jezelf, je kinderen of zelfs voor generaties later. De kinderen vinden het leuk om te doen want ze hoeven nu eens niet verplicht te lachen; ze mogen relaxen en zichzelf zijn!


Fine art fotoshoot  € 125,00Dit is inclusief

  • een pré-consult vooraf waarbij jouw wensen worden besproken, de werkwijze wordt uitgelegd, en de styling van kleding en haar wordt besproken;

  • een uitgebreide fotoshoot van ongeveer 1 á 1,5 uur in de gekozen stijlen en outfits;

  • een fotopresentatie in mijn studio waarbij je in de gelegenheid wordt gesteld om producten te bestellen.

  • een professionele fine art afwerking van de gekozen foto’s.


De prijs van de fotoshoot is exclusief producten. Graag help ik jou tijdens de fotopresentatie bij het uitzoeken van mooie producten voor in jouw huis. De prijzen van producten beginnen bij € 50,00  voor een foto van 20x30 cm (incl. digitaal bestand); canvassen beginnen bij € 125,00 (incl. digitaal bestand).


Meer weten? Bel 0572-382290 of e-mail mij:
‘Wat een geweldige middag gisteren, en wat hebben de kinderen genoten zeg! Hartstikke bedankt. Lotte vond het weer helemaal fantastisch! Je hebt het ons wel weer ontzettend moeilijk gemaakt hoor!’
~ Sabine ~


'Wat een geweldige foto's! Noa heeft het er nog elke dag over en ze oefent voor de spiegel. Erg leuk!'
~ Marieke ~


Bij het boeken van een fotosessie geef je Nolly Tibben Fotografie toestemming de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag van tevoren.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.