trotse tiener jubileumactie

Nolly Tibben Fotografie bestaat 15 jaar en dat gaan we vieren! Ik geef tien fotoshoots in de sfeervolle klassieke stijl cadeau aan kinderen tussen de tien en vijftien jaar. Als ‘prepuber’ staan ze aan de vooravond van grote (lichamelijke) veranderingen. Ze zijn nog  onbevangen en dromen over hun toekomst, maar voor je het weet zijn ze groot en niet langer meer mamma’s ‘knuffelkindje’… Al die grote veranderingen kunnen tieners onzeker maken en ze gaan twijfelen aan zichzelf. Een mooi portret kan bijdragen aan een positief zelfbeeld en het vergroten van hun zelfvertrouwen zodat ze trots kunnen zijn op zichzelf.
Als moeder zou je niets liever willen dan dat ze altijd ‘klein’ blijven dus laten we deze mijlpaal vóór de grote metamorfose vastleggen in een prachtig, uniek kunstwerk waar jullie nog jarenlang, of zelfs generaties lang, van kunnen genieten.

Wat moet je doen?


Stuur een mail via onderstaand formulier met de volgende gegevens:
 1. de naam van zoon of dochter
 2. omschrijving van zijn/haar karakter (vrolijk, serieus, leergierig, romantisch, verlegen, stoer, grappig, sportief of anders)
 3. de interesses van jouw kind
 4. een korte uitleg waarom jij  jouw kind graag wilt laten fotograferen.

Ik kies een winnaar die ongeveer één maand vóór de fotoshoot een mail krijgt. Hij/zij krijgt een fotoshoot ter waarde van 125,00 euro cadeau inclusief een besteltegoed van 75,00 euro (goed voor een fine art print van 20x30 cm én het digitale bestand).

Actievoorwaarden


 • Aanmelding kan tot 1 november 2018 via onderstaand e-mail formulier.
 • We hebben van tevoren overleg waarbij jullie wensen worden besproken, de werkwijze wordt uitgelegd, en de styling van kleding en haar wordt besproken.
 • Ongeveer een week na de fotoshoot is er een fotopresentatie in mijn studio waarbij je zo’n 20 foto’s kunt bekijken en waaruit je kunt kiezen.
 • Het is mogelijk (maar niet verplicht) om extra producten te bestellen;  klik voor de prijslijst van fine art portretten.
 • Door deelname aan de 'Trotse tiener jubileumactie' ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Nolly Tibben Fotografie;
 • Door deelname aan deze actie geef je Nolly Tibben Fotografie toestemming de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden en wedstrijden. Bij de fotoshoot wordt hiervoor een contract getekend.
 • Deze aanbieding is niet inwisselbaar voor geld en is niet overdraagbaar aan anderen.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Je e-mailadres wordt opgenomen in het adressenbestand van de nieuwsbrief van Nolly Tibben Fotografie; je kunt je hier altijd weer voor afmelden.
 • Tenslotte vraag ik je de link naar deze pagina te delen met ouders van andere tieners. Alvast bedankt.

Op alle foto's en tekst op deze site berust copyright. Foto’s en teksten mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming van Nolly Tibben Fotografie.
TROTSE TIENER jubileumactie

* verplicht veld
/ / ( mm / dd / yyyy )
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.