mommy & me fotografie

Foto1. STIJL 1 | mommy & me fotografie
Foto1. STIJL 1
Wat vinden jóuw kinderen als ze op zoek gaan naar foto's van jou? Als moeder sta je vaak achter de camera en maak je foto's van de kinderen omdat je heel trots op ze bent.. maar jouw kinderen zijn toch ook trots op jou? En durf jij trots te zijn op jezelf? Er is geen sterkere band dan die tussen jou en jouw kind. Deze unieke band van grenzeloos  vertrouwen, warme geborgenheid en onvoorwaardelijk liefde wil ik graag voor jullie vastleggen met de MOMMY & ME-fotoshoot.  Wat als jullie even ongestoord kunnen genieten van jullie samenzijn en tegelijkertijd prachtige herinneringen kunnen maken waar je jaren later samen nog steeds van kunt genieten? Een MOMMY & ME-fotoshoot is een belevenis die je met je kind kunt delen; in een rustige, intieme atmosfeer kunnen jullie samen knuffelen, lachen en de buitenwereld buiten sluiten terwijl we adembenemende, tastbare herinneringen creëren waarbij sfeer, gevoel en emotie voorop staan.

DE FOTOSHOOTDeze fotoshoot is voor mamma’s en  hun kinderen van alle leeftijden. De shoot duurt ± 1 uur en vindt plaats in mijn comfortabele studio in Heeten (Overijssel). We hebben overleg vooraf waarbij we onze visie en jullie specifieke wensen en behoeften bespreken. Jullie krijgen van tevoren voorbeelden te zien waaruit je kunt kiezen zodat ik een indruk krijg van welke stijl bij jullie past. Ook bepalen we samen de outfits, de accessoires en het kleurenpalet omdat deze elementen de uiteindelijke  sfeer en harmonie in de foto bepalen.  
Foto 2. STIJL 2 | mommy & me fotografie
Foto 2. STIJL 2
Als professioneel fotograaf begrijp ik dat je het niet gewend bent om voor de camera te staan.  Met mijn jarenlange ervaring zal ik mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jullie je comfortabel en zelfverzekerd voelen tijdens de fotoshoot zodat we prachtige, expressieve foto’s kunnen maken van jou en jouw kind.

PRIJSFoto 3. STIJL 3 | mommy & me fotografie
Foto 3. STIJL 3
Na de fotoshoot maak ik een zorgvuldige selectie van een handvol beste foto’s die allemaal een  professionele afwerking krijgen. Na ongeveer een week kun je het resultaat bewonderen, en aangeven welke foto's je wilt bestellen.

DE PRIJS VAN EEN MOMMY & ME - FOTOSHOOT IS € 150,00.
DIT IS INCLUSIEF DRIE DIGITALE FOTO'S IN HOGE RESOLUTIE.Extra digitale foto's kosten 15 euro per stuk.

De prijs is inclusief mijn tijd en creativiteit, overleg vooraf (telefonisch of via mail) om ideeën uit te wisselen zodat het een succesvolle fotoshoot wordt, het maken van een zorgvuldige selectie en professionele nabewerking.


  

DE VIER STIJLEN
Foto 4. STIJL 4 | mommy & me fotografie
Foto 4. STIJL 4


Je hebt de keuze uit vier verschillende stijlen zodat jullie altijd een stijl kunnen kiezen die het beste bij jullie voorkeuren past.    

  • STIJL 1 - FINE ART  (gekleurde achtergrond - klassiek en/of vintage), zie foto 1.  

  • STIJL 2 - FRIS & KLEUR  (witte achtergrond in combinatie met kleur), zie foto 2.  

  • STIJL 3 - KRACHTIG ZWART-WIT  (zwarte achtergrond en in zwart-wit), zie foto 3.  

  • STIJL 4 - LIEFLIJK GRIJS  (witte achtergrond en in zwart-wit), zie foto 4.
 | mommy & me fotografie

CADEAUTIPGeef een fotoshoot als cadeau! Leuk om als familie of vrienden een waardevolle en blijvende herinnering te schenken. Je kunt een cadeaubon kopen voor bedragen vanaf 50 euro.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.