prijzen newborn fotografie


'Als je Nolly aan het werk ziet, dan zie je dat ze weet wat ze doet. Ze krijgt de pasgeborene rustig en in diepe slaap! Heel voorzichtig en zorgvuldig legt ze de pasgeborene in de juiste positie! Ze gaat voor perfectie en geeft alles tijdens een newbornshoot. Met vertrouwen gaf ik mijn zoon aan Nolly!'

~ Alyke Deunk, verloskundige bij Het Hart Verloskunde ~EEN MOOIE HERINNERING VOOR LATERKraamtijd, wat een bijzondere tijd! Het liefst zou je deze periode willen vasthouden en herbeleven: zo klein als ze zijn en zich lekker oprollen in je armen, de kleine teentjes, en de donshaartjes. Maar de eerste weken wordt je geleefd door nachtelijke voedingen en kraambezoek en de weken vliegen voorbij in een roes... Een newbornshoot is dé manier om deze speciale periode vast te leggen voor later! Voor jezelf, maar vooral ook voor je kinderen. Samen creëren we een waardevolle herinnering! Je mag zelf aangeven hoe je het hebben wilt qua sfeer, kleur en accessoires zodat het resultaat ook helemaal bij jullie past.
 | prijzen newborn fotografie
Veiligheid staat natuurlijk altijd op nummer 1. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd en ik leer nog steeds bij; inmiddels ben ik al bijna tien jaar bezig met newbornfotografie en heb ik rond de 400 baby's gefotografeerd en daardoor veel ervaring opgedaan.

> KLIK HIER VOOR UITGEBREIDE INFO EN PRIJZEN.

> Graag help ik jou bij het uitzoeken van mooie producten in jouw huis. Voor meer informatie over prijzen van PRODUCTEN zoals een mooie blokkencollage, een boek, foto's en canvas, kun je mij bellen (0572-382290) of een e-mail sturen:


CADEAUTIPGeef een newbornshoot als kraamcadeau! Leuk om als familie of vrienden een waardevolle en blijvende herinnering te schenken aan deze bijzondere periode. Je kunt een cadeaubon kopen voor elk gewenst bedrag.> LEES HIER waar je zoal op kunt letten bij het kiezen van een newborn fotograaf.

Op alle foto's en tekst op deze site berust copyright. Foto’s en teksten mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming van Nolly Tibben Fotografie.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.