prijzen newbornfotografie

 | prijzen newbornfotografie


'Als je Nolly aan het werk ziet, dan zie je dat ze weet wat ze doet. Ze krijgt de pasgeborene rustig en in diepe slaap! Heel voorzichtig en zorgvuldig legt ze de pasgeborene in de juiste positie! Ze gaat voor perfectie en geeft alles tijdens een newbornshoot. Met vertrouwen gaf ik mijn zoon aan Nolly!'

~ Alyke Deunk, verloskundige bij Het Hart Verloskunde ~


Kraamtijd, wat een bijzondere tijd! Het liefst zou je deze periode willen vasthouden en herbeleven: zo klein als ze zijn en zich lekker oprollen in je armen, de kleine teentjes, en de donshaartjes. Maar de eerste weken wordt je geleefd door nachtelijke voedingen en kraambezoek en de weken vliegen voorbij in een roes... Een newbornshoot is dé manier om deze speciale periode vast te leggen voor later! Voor jezelf, maar vooral ook voor je kinderen. Samen creëren we dan een waardevolle herinnering!
Newbornfotografie is het fotograferen van baby's vlak na de bevalling (bij voorkeur tussen de 7e en 21e dag). In deze periode behouden ze hun natuurlijke krul zoals in de buik bij mamma en ze slapen vaak nog wat dieper (maar wakker zijn is ook prima). De newbornshoot kan plaatsvinden in mijn studio of bij jullie thuis. Ongeveer één week na de shoot is er gelegenheid om te kiezen uit een selectie van ongeveer 30 á 40 foto’s.  
Bij een newbornshoot staat veiligheid natuurlijk altijd voorop. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd waaronder de Fotovakschool en ik leer nog steeds bij; inmiddels ben ik al elf jaar newbornfotograaf en heb ik meer dan 400 baby's gefotografeerd en daardoor veel ervaring opgedaan.

Newbornshoot in mijn studio

 | prijzen newbornfotografie
In mijn heerlijk verwarmde studio aan huis beschik ik over uitgebreide mogelijkheden qua belichting (daglicht of studiolampen voor als het heel donker is in de winter) én over een uitgebreide collectie materialen (manden, bedjes, schalen, mutsjes, kleden en knuffels). Je mag zelf aangeven hoe je het hebben wilt qua sfeer, kleur en accessoires zodat het resultaat ook helemaal bij jullie past.
Ik reserveer 2,5 uur; dat lijkt misschien lang, maar de tijd vliegt voorbij want we maken prachtige mooie portretten van pappa en mamma met de kleine en newbornfoto's met manden, bedjes of op een kussen. En er is natuurlijk tijd om te voeden, te verschonen en te knuffelen. Het is fijn als de baby slaapt, maar dat is niet noodzakelijk.

DE PRIJS VOOR EEN NEWBORNSHOOT IN MIJN STUDIO INCLUSIEF VIJF DIGITALE FOTO'S IS € 225,00

  

Extra digitale foto's kosten 15,00 euro per stuk.

De prijs is inclusief mijn tijd en creativiteit, overleg vooraf (telefonisch of via mail) om ideeën uit te wisselen zodat het een succesvolle fotoshoot wordt, gebruik van allerlei accessoires in mijn studio, het maken van een zorgvuldige selectie en professionele nabewerking.Lifestyle newbornfotografie (bij jullie thuis)


Lifestyle newbornfotografie is een meer natuurlijke manier van fotograferen (de situatie zoals die is) zonder attributen zoals manden, bedjes en kleedjes en zonder al teveel poseren. Het gaat om meer pure fotografie van dagelijkse gebeurtenissen bij jullie thuis zoals knuffelen, voeden en lekker slapen in eigen bedje. De foto’s worden zoveel mogelijk gemaakt met daglicht en eventueel wat ondersteunend flitslicht op sombere dagen. Een lifestyle fotoshoot duurt ongeveer 1,5 á 2 uur. Broertjes en of zusjes mogen natuurlijk ook op de foto!

DE PRIJS VOOR EEN LIFESTYLE NEWBORNSHOOT BIJ JULLIE THUIS INCLUSIEF VIJF DIGITALE FOTO'S IS € 250,00

  

Extra digitale foto's kosten 15,00 euro per stuk.
Fotograferen buiten de gem. Raalte: plus € 20,00 (max. reistijd 30 min.).


De prijs is inclusief mijn tijd en creativiteit, overleg vooraf (telefonisch of via mail) om ideeën uit te wisselen zodat het een succesvolle fotoshoot wordt, het maken van een zorgvuldige selectie en professionele nabewerking.MINI-NEWBORNSHOOTA. Mand of bedje | prijzen newbornfotografie
A. Mand of bedje
De mini-newbornshoot vind plaats in mijn studio. We maken alleen foto's van de baby (dus geen familiefoto's). Deze shoot van 1 á 1,5 uur is geschikt voor mensen die minder tijd beschikbaar hebben of zelf niet op de foto willen. Bij aankomst wordt de baby ingebakerd in een doek waardoor ze rustig worden en lekker gaan dommelen. Daarna maken we foto’s van de baby (wakker of slapend). Er zijn twee opties:  
A.  met één mand & één bed naar keuze uit mijn uitgebreide collectie, óf
B.  óf de meer pure foto’s op een kussen.  
Je mag zelf van tevoren aangeven welke stijl, welke kleur en welke attributen favoriet zijn. Na de newbornshoot krijg je een selectie van ± 20 voorbeelden te zien waaruit je kunt kiezen.  
B. Op kussen | prijzen newbornfotografie
B. Op kussen

DE PRIJS VOOR EEN MINI-NEWBORNSHOOT INCLUSIEF VIJF BESTANDEN IS €175,00Extra digitale foto's kosten € 15,00 euro per stuk.

De prijs is inclusief mijn tijd en creativiteit, overleg vooraf (telefonisch of via mail) om ideeën uit te wisselen zodat het een succesvolle fotoshoot wordt, gebruik van allerlei accessoires in mijn studio, het maken van een zorgvuldige selectie en professionele nabewerking.

 | prijzen newbornfotografie

Bij mij kun je ook terecht voor zwangerschapsshoots.


DE PRIJS VOOR EEN ZWANGERSCHAPSSHOOT INCLUSIEF VIJF DIGITALE FOTO'S IS € 150,00Extra digitale foto's kosten € 15,00 per stuk

De zwangerschapsshoot vindt meestal plaats rond de 35e week van de zwangerschap. Boek je een zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot, dan krijg je € 15,00 korting op de newbornshoot!

Reserveer jouw newbornshoot alvast tijdens je zwangerschap zodat je zeker bent van een plek in mijn agenda. | prijzen newbornfotografie

CADEAUTIPGeef een newbornshoot als kraamcadeau! Leuk om als familie of vrienden een waardevolle en blijvende herinnering te schenken aan deze bijzondere periode. Je kunt een cadeaubon kopen voor bedragen vanaf 50 euro.


HOE ANDEREN HET HEBBEN ERVAREN | prijzen newbornfotografie

'Dank je wel Nolly! Het was mooi om te zien hoe je onze zoon rustig kreeg. Ik had je graag ook met ons mee naar huis genomen als onze babyfluisteraar. Heel erg bedankt voor de mooie foto's!'
~  Petra Oosterwijk  ~

 | prijzen newbornfotografie

'Nolly is overduidelijk een vakvrouw. Bij het schrijven van deze review besef ik me eigenlijk pas hoe vertrouwd ze met je baby omgaat. Ze pakte onze zoon liefdevol op en ging voorzichtig en geduldig met hem aan de slag. Daardoor heb ik er tijdens de sessie niet eens bij stil gestaan. Een compliment an sich! Nolly heeft vooraf onze wensen goed geïnventariseerd en had haar studio daarop voorbereid. Na samen de puntjes op de i gezet te hebben m.b.t. compositie, kleding en accessoires ging ze aan de slag. Ze communiceert tussendoor en laat gemaakte foto's zien zodat je uiteindelijk het gewenste resultaat krijgt. Wij zijn erg blij met onze foto's.
Vanuit professioneel oogpunt heb ik ook waardering voor haar. Ik hou van ondernemers die weten waar ze goed in zijn, die zich daar in specialiseren zodat ze onderscheidend zijn en toegevoegde waarde leveren. Met voorbereiding, fotosessie en de nabewerking is ze de nodige uren bezig en dan is haar prijsstelling helemaal goed. Wat mij betreft altijd een eerste aanbeveling.'
~ Davy de Lange  -  Deventer ~


 | prijzen newbornfotografie

'Wij hebben een zwangerschaps- en newbornshoot laten maken bij Nolly. De foto's zijn fantastisch! Nolly neemt ruim de tijd voor de fotoshoot en wist ons dochtertje in diepe slaap te krijgen. Ze is een professionele fotograaf die weet wat ze doet en oog heeft voor prachtige details. Nolly bedankt voor de mooie foto's! Ik raad jou zeker aan als fotograaf.'
~ Vera Luijmes ~

 | prijzen newbornfotografie

'Elke keer weer verliefd als ik naar deze foto kijk! Onze zoon ligt er hier heel rustig bij maar zo rustig was hij niet tijdens de shoot. Gelukkig is Nolly erg ervaren en nam zij echt de tijd voor hem. Ze heeft uiteindelijk hem ingebakerd omdat hij erg last van krampjes had. Daar werd hij rustig van en daarom konden we weer verder met de shoot. Bedankt Nolly voor de prachtige foto’s!'
~ Kelly Ramakers ~

 | prijzen newbornfotografie

'Wát een leuke foto's! Dat gaat voor ons nog minstens zo moeilijk worden om te kiezen!
Ik heb gisteren met bewondering zitten kijken wat voor een engelengeduld en enthousiasme of je hebt;
het resultaat is er ook naar. Erg leuk!'  
~  Anita  ~

 | prijzen newbornfotografie

'Nolly, bedankt voor de supermooie foto's! Je hebt echt magische handen om kleintjes slapend te houden.'
~ Ellen van Leeningen ~

 | prijzen newbornfotografie

Hele fijne ervaring! Zelf was ik er zenuwachtig voor de newbornshoot van onze dochtertje, maar Nolly heeft het zo goed gedaan! Ze gaf een heel fijn en vertrouwd gevoel en de sfeer was ook erg fijn! Je kan zien dat ze erg professioneel is en genoeg ervaring. Mijn dochtertje was in goede handen. De foto’s zijn superleuk gelukt!
~ Naira Reuvers-Towmasjan ~

 | prijzen newbornfotografie

'Enorm leuke shoot gehad bij Nolly! Onze dochter was wat onrustig maar toch kreeg Nolly haar lekker in slaap
zodat wij prachtige foto's hebben gekregen van onze meid! Zeker een aanrader!'
~ Gertiene Groot Bronsvoort ~

 | prijzen newbornfotografie

'Hele mooie foto's mogen ontvangen. Ons meisje had last van krampjes. Nolly nam alle tijd en was erg rustig. Door haar rust en ervaring werd ons meisje stil. Dit vond ik erg fijn en mooi om te zien. Je merkt aan Nolly dat zij plezier heeft in haar werk en veel ervaring heeft. Wil je mooie foto's en iemand die met je mee denkt? Dan ben je hier op het juiste adres! Bedankt Nolly Tibben!'.
Op alle foto's en tekst op deze site berust copyright. Foto’s en teksten mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming van Nolly Tibben Fotografie.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.