'Vakantiewerk'

Hebben jullie dat nou ook?
Mijn 'werk' gaat altijd mee op vakantie… ik kan mijzelf geen vakantie voorstellen zonder mijn werk. Juist in mijn vakantie kan ik lekker los gaan met de creatieve kant van mijn werk: op zoek naar mooie plekjes, juiste standpunten, lijnen en belichting. Ik ben pas happy als ik naar mijn gevoel een leuke foto heb gemaakt. ;-)
Ook heb ik dan eindelijk eens tijd om de gebruiksaanwijzing van weer eens een nieuw ‘apparaat’ (camera, flitser of wat dan ook) te lezen, mij te verdiepen in weer een nieuwe, creatieve app op mijn telefoon, of om eindelijk eens die leerzame en inspirerende filmpjes te bekijken die werk gerelateerd zijn. En ik vind het heerlijk!
Er is echter een groot nadeel: ik kom thuis met nóg meer werk, namelijk geheugenkaartjes vol foto’s die ik ‘moet’ uitzoeken en sorteren. Maar dan zeg ik heel tevreden tegen mezelf: ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog, ha, ha!’ en kan ik nog tijden lang en zelfs jarenlang nagenieten van onze vakanties. En mijn partner? Die vindt het allemaal wel best zolang ik maar van tevoren uitzoek waar de leuke plekjes zijn zodat hij pas écht vakantie heeft!
En jullie? Nemen jullie ook je werk mee op vakantie?


Engeland (6e jaar). Meer zien? Kijk op Youtube.

Categorie FotografieDatum 22/08/2019

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.