Wauw, wat een prachtige recensie...

'Nolly is overduidelijk een vakvrouw. Bij het schrijven van deze review besef ik me eigenlijk pas hoe vertrouwd ze met je baby omgaat. Ze pakte onze zoon liefdevol op en ging voorzichtig en geduldig met hem aan de slag. Daardoor heb ik er tijdens de sessie niet eens bij stil gestaan. Een compliment an sich!
Nolly heeft vooraf onze wensen goed geïnventariseerd en had haar studio daarop voorbereid. Na samen de puntjes op de i gezet te hebben m.b.t. compositie, kleding en accessoires ging ze aan de slag. Ze communiceert tussendoor en laat gemaakte foto's zien zodat je uiteindelijk het gewenste resultaat krijgt. Wij zijn erg blij met onze foto's.
Vanuit professioneel oogpunt heb ik ook waardering voor haar. Ik hou van ondernemers die weten waar ze goed in zijn, die zich daar in specialiseren zodat ze onderscheidend zijn en toegevoegde waarde leveren. Met voorbereiding, fotosessie en de nabewerking is ze de nodige uren bezig en dan is haar prijsstelling helemaal goed. Wat mij betreft altijd een eerste aanbeveling.'

Categorie FotografieDatum 18/05/2019

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.