nolly

Sfeer, gevoel, emotieFotograferen is voor mij net zoiets als schilderen, maar dan met mijn camera. Ik maak graag artistieke, harmonieuze portretten waarbij sfeer, gevoel en emoties voorop staan. Mijn streven is om niet alleen de buitenkant maar ook een stukje van de binnenkant te laten zien. En wat ik heerlijk vind aan dit vak is dat ik elke sessie weer creatief mag zijn!

Ik geloof dat het belangrijk is dat mensen bestaan in foto's; ooit zijn deze foto's het meest waardevolle bezit dat de familie van je heeft. Laten we samen die herinneringen maken die jij en je familie jarenlang of zelfs generaties lang zullen koesteren!

Een fotosessie is een hele belevenis op zich. We nemen er ruim de tijd voor zodat we op een ontspannen manier prachtige portretten kunnen maken.  Zo creëren we samen een kunstwerk voor aan de muur en een mooie herinnering voor later! Wat breng ik mee? Een gedegen vakopleiding, uitgebreide, jarenlange praktijkervaring, de beste apparatuur én de nodige creativiteit.

Heel speciaal vind ik de newbornsessies. Het is een groot voorrecht om deze pasgeboren baby's te mogen fotograferen. De komst van een kind is zo ongeveer de allergrootste verandering in je leven en het is fantastisch om vast te leggen hoe blij en trots de ouders zijn. Het is toch geweldig als kinderen later terug kunnen zien hoe welkom ze zijn in het gezin! Het is een mooie uitdaging om bij elke sessie de wensen van de ouders zoveel mogelijk te vertalen in een mooi, harmonisch en uniek kunstwerk. En ik geniet er ook van om te speuren naar leuke spulletjes die ik kan gebruiken voor deze sessies! Ik heb diverse speciale workshops gevolgd en inmiddels meer dan vierhonderd baby's gefotografeerd en zo een heleboel ervaring opgedaan.

Tijdens de fotosessie staat plezier voorop zodat het resultaat een vrolijke, sfeervolle reportage wordt. Inmiddels heb ik zelf twee kinderen grootgebracht en die ervaring komt nu goed van pas bij het fotograferen van kinderen.Op alle foto's en tekst op deze site berust copyright. Foto’s en teksten mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming van Nolly Tibben Fotografie.


Labels: fotograaf, vakfotograaf, newborn fotograaf, newborn fotografie, fine art fotografie, artistieke portretten, babyfotografie, newbornshoot, kinderportret, kinderfotografie, fine art portret, stijlvolle portretten, klassiek portret, glamour fotografie, Overijssel, Gelderland, Raalte, Deventer, Holten, Zwolle, Apeldoorn, Ommen, Nijverdal, Bathmen, Colmschate, Olst, Heino, Dalfsen, Salland, Twente, Lemelerveld, Hellendoorn, Lochem, Diepenveen, Wesepe, Wijhe.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.