prijzen newborn


'Als je Nolly aan het werk ziet, dan zie je dat ze weet wat ze doet. Ze krijgt de pasgeborene rustig en in diepe slaap! Heel voorzichtig en zorgvuldig legt ze de pasgeborene in de juiste positie! Ze gaat voor perfectie en geeft alles tijdens een newbornshoot. Met vertrouwen gaf ik mijn zoon aan Nolly!'

~ Alyke Deunk, verloskundige bij Het Hart Verloskunde ~Een mooie herinnering voor laterKraamtijd, wat een bijzondere tijd! Het liefst zou je deze periode willen vasthouden en herbeleven: zo klein als ze zijn en zich lekker oprollen in je armen, de kleine teentjes, en de donshaartjes. Maar de eerste weken wordt je geleefd door nachtelijke voedingen en kraambezoek en de weken vliegen voorbij in een roes... Een newbornshoot is dé manier om deze speciale periode vast te leggen voor later! Voor jezelf, maar vooral ook voor je kinderen. Samen creëren we een waardevolle herinnering! Je mag zelf aangeven hoe je het hebben wilt qua sfeer, kleur en accessoires zodat het resultaat ook helemaal bij jullie past.
 | prijzen newborn
Veiligheid staat natuurlijk altijd op nummer 1. Eind 2011 ben ik gestart met newbornfotografie en de afgelopen jaren heb ik inmiddels rond de 400 baby's gefotografeerd en veel ervaring opgedaan en er een artikel over geschreven: Lees HIER waar je zoal op kunt letten bij het kiezen van een newborn fotograaf.

> Klik hier voor de PRIJSLIJST van de newbornshoot.


> Voor prijzen van PRODUCTEN zoals bestanden, foto's en canvas, kun je mij bellen (0572-382290) of een e-mail sturen:CADEAUTIPGeef een newbornshoot als kraamcadeau! Leuk om als familie of vrienden een waardevolle en blijvende herinnering te schenken aan deze bijzondere periode. Je kunt een cadeaubon kopen voor elk gewenst bedrag.Op alle foto's en tekst op deze site berust copyright. Foto’s en teksten mogen niet gekopieerd of gepubliceerd worden zonder toestemming van Nolly Tibben Fotografie.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.